Hajdukovci na fejsu: Kale majstore, Krovi doktore, Sahiti mašino, Josipe Zvjerkalo!

Foto: Zvonimir Barišin/PIXSELL

HAJDUK je pobijedio Slaven Belupo 4:0 u 22. kolu SuperSport HNL-a. Tako je okončao niz od četiri utakmice bez pobjede i vratio prvo mjesto barem dok Gorica i Rijeka ne završe njihov duel. Navijači Bilih su oduševljenje važnom pobjedom iskazali na Facebook stranici njihovog kluba. 

"Bravo Hajduče. Napokon doktorska igra i prema naprijed i prema nazad Krovinovića. Takvog te želimo gledat! Sahiti isto doktorska igra. Čestitke i Brekalu na prvijencu. Ma bravo za sviju. Idemo dalje, slijedi Rudeš."

"Svi odigrali odličnu utakmicu a grijeh bi bio ne spomenuti N.Kalinića koji je svojim eurogolom razbio taj strah kod cile momčadi i svakako uvik neumornog a danas i super odličnog Krovinovića. Bravo i samo tako nastavite i tada dupla kruna neće biti upitna niti jednoga momenta."

"Lijep poklon igrača i stručnog stožera klubu i nama navijacima za rođendan. Bravo Hajduče!"

"Sljedeću igrat kao da smo ovu izgubili. A sad svim srcem za Maloču i Goricu!"

"Krovinović maestralan..."

Kad bi tribalo slikovito opisat igru Hajduka onda bi to bila "Paška čipka", sitan vez bez iti jedne greške. Sa druge strane ni Slaven ni Belupo nisu pokazali ništa . Ako osvojimo prvenstvo onda ga je osvojio Kralj Krova. Livaja se triba oznojit za misto u prvi jedanest. Bravo za mladost!"

"Još kad nam se kralj i Perišić oporave, ima da gori nebo i zemlja. Opet smo tamo gdje tribamo biti, dva gostovanja Rudeš i Varaždin nakon kojih drugom bježimo najmanje dva boda. Svaka je bitna. Gazi sve Hajduče!"

"Krovinović doktorska utakmica"

"Nisu potrebni opijati i stimulanti. Dovoljno je doć na Hajdukovu utakmicu i sve baterije su u punom naponu."

"Kalik i Brekalo 10/10. Pukštas primi 105 udaraca i ne traži faul. Sve pohvale."

"Josip Zvijerkalo!"

"Sahiti Mašino!"

"Majstorski gol majstora, bravo Kale!"

"Bravo Kale doktore!"

Pročitajte više