Hajdukovci ruše sve rekorde. Evo koliko ih se učlanilo u klub prvog dana godine

Foto: Milan Šabić/PIXSELL

VIŠE od 11 tisuća navijača Hajduka učlanilo se u klub u trenutku pisanja ovog teksta, u 18:55 1. siječnja. Dakle, debelo prije isteka prvog dana nove, 2024. godine. Tako su hajdukovci spektakularno srušili rekord.

Hajdukovci su fascinantno oborili rekord

Nakon što je brojač članova pokazao 10 tisuća, Hajduk je objavio: "Već smo prvog dana nove godine oborili lanjski rekord (5.914) u broju članova u danu!" Ne da su ga hajdukovci oborili nego bi to mogli napraviti tako da se do kraja ovog dana u Hajduk učlani tri puta više navijača nego što je bilo u danu koji je do sada držao rekord.

Koliko košta biti član Hajduka?

Fascinantan je broj navijača Hajduka koji već prvog dana godine žele pokazati pripadnost klubu učlanjenjem. Biti član Hajduka košta. Maloljetni i oni starijih od 65 godina to godišnje plaćaju 10 eura, a osobe između 18 i 65 godina plaćaju 20 eura. Na svakog dodatnog člana obitelji dobije se popust od 2 eura, a ova pogodnost može se iskoristiti za do pet članova obitelji.

Hajduk detaljno objavljuje broj članova i od njih prikupljenog novca

Hajduk je jedan od rijetkih klubova koji u realnom vremenu objavljuje broj članova i iznos prikupljen od njihovih članarina. U trenutku pisanja ovog teksta članova je 11.892, koji su Hajduku uplatili 193.832 eura. Te brojke, točnije njihov rast, možete pratiti ovdje

"Slika i prilika" je jedan od razloga ovakve navale

Navijači su pohrlili s učlanjivanjem u Hajduk i zbog akcije "Slika i prilika", koju mogu koristiti samo oni koji se u klub učlane do 13. veljače, kada je 113. rođendan Hajduka. Brojke prvog dana pokazuju da će deseci tisuća članova Bilih moći učitati svoju fotografiju s hajdučkim motivima u tunelu kojim Hajduk izlazi na travnjak Poljuda i tako posebno prestižno iskazati svoju pripadnost klubu.

Hajduk objavio cilj broja članova do rođendana 13. veljače

Hajduk je izrazio veliko zadovoljstvo brojkama na početku učlanjivanja ove godine i objavio da je cilj do rođendana kluba imati preko 65 tisuća članova. 

Pročitajte više