Transferi

Halilhodžić ga je potjerao iz reprezentacije. Sad je pred potpisom za Bayern

Foto: EPA

MAROKANSKI desni bek Noussair Mazraoui na korak je do prelaska u Bayern. Kako javlja najpoznatiji svjetski stručnjak za transfere Fabrizio Romano, Mazraoui već tri tjedna pregovara s Bayernom i posao bi uskoro trebao biti završen. Marokanac je trenutno član Ajaxa, igra na poziciji desnog beka, a vrijednost mu je na Transfermarktu 20 milijuna eura.

Usprkos svemu ovome, ne igra za reprezentaciju Maroka, koju vodi Vahid Halilhodžić. Vaha je napravio rezove u reprezentaciji i naglasio da kod njega nema mjesta za igrače s posebnim tretmanom. Osim beka Ajaxa, u reprezentaciju Maroka nije pozvao ni veznjaka Chelseaja Hakima Ziyecha. Posljednji je put Vaha o njima govorio uoči utakmica kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

"Ziyech i Mazraoui bili su na popisu i odlučili su odbiti dolazak. Poštujemo taj izbor, ali sada je gotovo. Nikada više neću govoriti o njima. Koncentriran sam na svoju skupinu i pozvane igrače", poručio je Vahid Halilhodžić, čiji će Maroko biti protivnik Hrvatske u grupnoj fazi Svjetskog prvenstva u Kataru nadolazeće jeseni.

Pročitajte više