Halilović se želi vratiti u Kataloniju i poručuje: "Možemo iznenaditi Barcu večeras"

Foto: Getty Images / Guliver Image

ALEN HALILOVIĆ i njegov Sporting Gijon gostuju večeras od 20:30 sati kod Barcelone u 35. kolu Primere. Talentirani hrvatski veznjak imat će priliku zagorčati život katalonskom klubu koji ga je poslao na jednogodišnju posudbu u momčad iz Asturije. 

Trener Barce Luis Enrique trenutačno ne razmišlja o njegovom povratku, no 19-godišnji Dubrovčanin želi se vratiti u Gaudijev grad, gdje je prošle sezone uglavnom igrao za B momčad.

Stojadinović: Alen se želi vratiti

Spomenuti plan potvrdio je i njegov zastupnik Zoran Stojadinović.

"Imamo mnogo ponuda za Alena, ali se on želi vratiti u Barcelonu i boriti za svoje mjesto u ekipi. No, ako se klub ponovno odluči za njegovu posudbu želimo da ostane u Primeri jer je ona bolja od Premier lige", rekao je Stojadinović.

"Bolje 12. igrač Barce nego starter u drugom klubu"

Bivši veznjak Dinama odigrao je ove sezone za Sporting 32 utakmice (ukupno 2.102 minute) te postigao tri gola. Međutim, njegov menadžer ga po svaku cijenu želi vratiti na Nou Camp kod Ivana Rakitića.

"Bolje biti 12. ili 13. igrač Barce nego starter u drugom klubu. Alen je još uvijek mlad i može još puno napredovati. Sportski direktor Barcelone Roberto Fernandez zadovoljan je njegovim igrama i time koliko je napredovao. No, o svemu ćemo s klubom razgovarati po završetku sezone, jer trenutačno Barcelona razmišlja o obrani naslova prvaka Španjolske", zaključio je Stojadinović.

Halilović: Možemo iznenaditi Barcelonu

Silno motivirani Halilović pokušat će napraviti probleme svom klubu, koji se bori za naslov prvaka s Atleticom i Real Madridom.

"Barcelona je najbolja momčad na svijetu i igra najljepši nogomet. Međutim, možemo joj zabiti i iznenaditi je iz kontranapada", smatra Halilović, čija momčad vodi borbu za ostanak i trenutačno je bod ispod Granade koja je u sigurnoj zoni.

Pročitajte više