REAL MADRID

Hazard razljutio Zidanea, napravio je istu pogrešku kao kada je došao u Real

Foto: EPA

U REAL MADRIDU ljutiti su na Edena Hazarda (29) jer Belgijac ponovno nije fizički spreman za pripreme uoči sezone.

Ponovio je grešku od prošle sezone kada se prvoga dana u Valdebebasu pojavio s nekoliko kilograma viška, priznavši kako je uživao u godišnjem odmoru i hrani.

Iako su mu iz kluba preporučili da preskoči rujanske reprezentativne akcije, baš kao i Luki Modriću koji je to učinio, Hazard je odlučio drugačije i razljutio klupske čelnike.

Prošle sezone Hazard je odigrao 22 utakmice, zabio jedan gol i imao sedam asistencija u 1545 minuta igre i to mu je bilo najgorih 12 mjeseci karijere. Očekivalo se da bude Realova najveća zvijezda jer su ga platili Chelseaju 115 milijuna eura (neki izvori tvrde da je cifra i 160 milijuna eura), no on je sezonu proveo sanirajući ozljedu za ozljedom.

Hazardu će trebati mjesec dana da uhvati formu

Podsjetimo, kada je prošle godine došao u Real imao je pet kilograma viška, a sada se pojavio u sličnom stanju. Zbog toga je trener Zinedine Zidane bijesan jer će Hazardu trebati barem 3-4 tjedna da uđe u pravu formu.

Zbog toga će ofenzivac tražiti formu u prvih nekoliko kola, što znači da ponovno neće biti vrh napada svoje momčadi.

Pritom, Hazard je u međuvremenu otišao igrati za reprezentaciju u Ligi nacija, iako su mu u Madridu preporučili da preskoči rujanske akcije kako bi se što bolje pripremio na klupskim treninzima. Hazard nije poput Luke Modrića prihvatio savjete, što je dodatno razljutilo čelnike Blancosa.

Nije poput Modrića prihvatio savjet

Za njega su imali spreman program s kondicijskim trenerom Gregoryjem Dupontom, međutim, Hazard je opet napravio po svome. Odazvao se reprezentacije i obje utakmice prosjedio na klupi.

I dok se Modrić pripremao u Madridu za novu sezonu, Hazard je bespotrebno putovao s reprezentacijom i propustio priliku poraditi na fizičkoj spremi po Realovim uputama. U klubu su posebno ljutiti na njega i smatraju ga nemarnim jer se vratio nakon serije ozljeda i to usred kaotične sezone isprekidane pandemijom koronavirusa.

Strpljenja za Hazarda sve je manje, a tu je i konkurencija u mladom Brazilcu Viniciusu Junioru koji je pokazao da se na njega može ozbiljno računati u prvoj momčadi.

Real prvenstvo otvara 20. rujna u gostima kod Real Sociedada.
 

Pročitajte više