TRANSFERI

Hazard želi otići iz Reala. Najbogatiji klub svijeta mora dići ponudu za 10 milijuna

Foto: EPA-EFE

KADA JE u ljeto 2019. godine stigao u Real Madrid iz Chelseaja za 115 milijuna eura, Eden Hazard trebao je biti jedno od najvećih pojačanja u povijesti nogometa. Ipak, ozljede i slaba forma doveli su ga do statusa jednog od najvećih promašaja u povijesti kluba.

U dvije i pol sezone zabio je tek pet golova za Kraljevski klub, a nastupio je u tek 59 susreta, dobrim dijelom ulazeći s klupe. Svi španjolski mediji prenose vijest da je nezadovoljan statusom u ekipi i da želi otići, a Real nema ništa protiv takvog scenarija jer se želi riješiti njegove ogromne plaće koja iznosi oko 23 milijuna eura godišnje.

Španjolski El Nacional donosi veliku vijest da je najbogatiji klub na svijetu, Newcastle, ozbiljno zagrizao te želi dovesti Belgijca u svoje redove. Navodno je poslao ponudu Realu u visini od oko 40 milijuna eura, ali ona nije dovoljna.

Prema istom izvoru, Real neće pristati na cifru manju od 50 milijuna eura. Transfer bi mogao biti završen već u ovom prijelaznom roku s obzirom na to da Hazard pritišće klub da ga proda. Želi imati riješenu klupsku situaciju i što više minuta prije SP-a u Kataru.

Pročitajte više