HEP generalni sponzor hrvatske vaterpolske reprezentacije

Hrvatska elektroprivreda (HEP) postala je u petak generalni sponzor hrvatske vaterpolske reprezentacije za ovu sezonu.

"Hrvatska elektroprivreda natjecat će se na otvorenom tržištu, a uvjereni smo da će nam u tome pomoći što će brend naše tvrke biti otisnut na kapicama reprezentativaca na svim velikim natjecanjima u ovoj godini", rekao je prilikom potpisivanja ugovora predsjednik Uprave HEP-a Ivan Mravak.

Predsjednik Hrvatskog vaterpolskog saveza Perica Bukić naglasio je da će sa 1,5 milijuna kuna, koliko vrjedi ovo sponzorstvo, naši reprezentativci imati optimalne uvjete za pripreme i nastupe u Svjetskoj ligi i Svjetskom prvenstvu, što će se od 18. do 30. srpnja, održati u Montrealu.

Ivan Mavrak istaknuo je da se HEP u svojoj strategiji opredjelio za sponzoriranje reprezentacije, a ne klubova, te istaknuo da HEP planira višegodišnju suradnju s Hrvatskim vaterpolskim savezom.

Potpisivanju ugovora bili su nazočni i izbornik Hrvatske vaterpolske reprezentacije Ratko Rudić i glavni tajnik HVS-a Alekasandar Černi, a Perica Bukić je naglasio da naši najbolji vaterpolisti od sada na svako natjecanje moraju ići s ciljem da na njemu osvoje medalju.

(Hina)xad yad

Pročitajte više