Heynckes nakon poraza Bayerna: Nažalost, sve se urotilo protiv nas

"MOJA mi se momčad u današnjem porazu više dopala nego u nekim utakmicama koje smo pobjeđivali 5:0",  izjavio je trener nogometaša Bayerna Jupp Heynckes po 2-1 porazu njegove momčadi kod Hannovera.

"Izgubili smo, ali nemam zbog čega biti nesretan. Igrali smo, baš kao i naši suparnici, vrlo intenzivan nogomet. Jednostavno, previše se ovaj put urotilo protiv nas. Kažnjeni smo 11-ercem, a potom ostali i bez igrača. Mislim da Boateng nije bio više kriv od Schulza i da su obojica trebali dobiti žute kartone",dodao je Heynckes opisujući detalj iz 28. minute, kada je Bayernov stoper izvukao deblji kraj u razračunavanju s domaćim igračem, te je morao u svlačionicu.

"Da smo nakon pauze uspjeli izjednačiti na 1:1 umjesto što smo primili drugi gol, vjerujem da bismo na kraju došli do pobjede", zaključio je Bayernov trener, dok je strateg Hannoverove momčadi Mirko Slomka prokomentirao:

"Vrlo smo dobro ustrajali u našoj ideji 90 minuta. Odlično smo se branili i davali se maksimalno. Bilo je bitno da čim prije napadnemo i da ne dozvolimo Bayernovim igračima da razviju svoju igru. Što se tiče isključenja Boatenga, osobno sam rekao sucu da je trebao pustiti da se igra dalje, bez ikakvih sankcija."

Pročitajte više