Hezonja ponovno bez poena, Bogdanović postigao dvanaest u novom porazu Netsa

Foto: Hina

ORLANDO je u petoj utakmici ove sezone upisao četvrti poraz uz još jednu lošu partiju Marija Hezonje.
 
Houston je na domaćem parketu slavio sa 119:114 nakon produžetka, a Hezonja je u igri proveo jedanaest minuta bez poena uz jedan promašen šut i jednu izgubljenu loptu. U posljednje tri utakmice 20-godišnji hrvatski košarkaš postigao je samo tri poena.
 
Evan Fournier sekundu prije kraja pogodio je oba slobodna bacanja za produžetak, no u njemu je domaća momčad slavila na krilima Jamesa Hardena koji je utakmicu završio s 28 poena.
 
 
Netsi i dalje bez pobjede
 
Brooklyn Netsi katastrofalno su ušli u sezonu, izgubili su i petu utakmicu. Atlanta je slavila sa 101:87, a Bojan Bogdanović je za poraženu momčad postigao 12 poena uz šut 5-11. Brooklynu nije pomogla ni sjajna partija Brooka Lopeza koji je zabio 27 poena uz samo pet promašaja i jedanaest skokova.
 
 
James odveo Cleveland do pobjede, Beal tricom 0.3 sekunde prije kraja srušio San Antonio
 
Cleveland je s 96:86 pobijedio New York Knickse sjajnom igrom u posljednjoj četvrtini. LeBron James predvodio je pobjedničku momčad s 23 poena, a poen manje zabio je Mo Williams. 
 
Malo iznenađenje napravio je Washington pobjedom 102:99 protiv San Antonija. I Washington je do pobjede stigao odličnom igrom u završnici, a junak pobjede je Bradley Beal koji je 0.3 sekunde prije kraja pogodio tricu za pobjedu. Utakmicu je završio s 25 poena. 
 
 
Toronto iznenadio Oklahomu
 
A za iznenađenje večeri pobrinuo se Toronto gostujućom pobjedom 103:98 protiv Oklahome. Toronto je u posljednjoj četvrtini nadigrao domaće s 30:17 na krilima DeMara DeRozana koji je svojih deset od 28 poena postigao u posljednjih dvanaest minuta. Oklahomi nije pomoglo niti 27 poena Kevina Duranta i 22 Russella Westbrooka.
 
 
Čudesni Curry
 
Golden State, branitelj naslova, nastavio je s pobjedama. Protiv Los Angeles Clippersa sa 112:108 stigao je do pete u ovoj sezoni. I aktualni MVP Steph Curry nastavio je sa čudesnim igrama, Clippersima je ubacio 31 poen, a za tri poena je šutirao 7-11.
 

Pročitajte više