Transferi

Hitan sastanak na Marakani nakon ždrijeba, Zvezda priprema transfer-bombu za Dinamo

Foto: Uwe Anspach/picture-alliance/dpa/AP Images/Guliver

AKO U trećem pretkolu Lige prvaka izbaci moldavski Šerif, beogradska Crvena zvezda u play-offu igrat će protiv boljeg iz duela Dinama i Legije.

Odmah nakon jučerašnjeg ždrijeba na kojem su doznali da postoji velika mogućnost prvog poslijeratnog susreta s Dinamom, na Marakani su čelnici srpskog prvaka organizirali hitan sastanak. Telegraf piše da je na njemu odlučeno kako će dovesti napadača i za njega izdvojiti dva i pol milijuna eura.

"Toliki je budžet za plaću i odštetu za novog napadača koji bi trebao garantirati golove protiv Zagrepčana ako dođe do te utakmice", piše Telegraf i dodaje da će odluka o dovođenju napadača ovisiti o rezultatu okršaja sa Šerifom.

Zvezda je ranije ovog ljeta dovela 28-godišnjeg francuskog napadača Loisa Dionyja iz Angersa, ali su u klubu zaključili da on ipak nije nikakva garancija plasmana u grupnu fazu Lige prvaka. Posljednji put je Zvezda u Ligi prvaka igrala u sezoni 2019./20., kada je završila iza Bayerna, Tottenhama i Olympiakosa, a prošle sezone je nastupala u Europa ligi gdje je prošla skupinu i onda zbog pravila o golu u gostima ispala od Milana.

Pročitajte više