HNL

HNS izrazio sućut Livaji nakon smrti oca: Stojimo uz Marka u ovim teškim trenucima

Foto: Omar Arnau/PIXSELL

OTAC Marka Livaje poginuo je noćas u teškoj prometnoj nesreći u Kaštel Sućurcu nakon što se motociklom frontalno sudario s automobilom. Milan Livaja, rođen 1966. godine, preminuo je na mjestu događaja, a Marko je tragičnu vijest o pogibiji oca primio u Osijeku gdje Hajduk večeras u 21:05 igra susret 7. kola SuperSport HNL-a.

Hajduk se još nije oglasio o tome hoće li njegov najbolji igrač večeras nastupiti ili neće, iako bi bilo potpuno razumljivo da nakon ovakve osobne tragedije ne istrči na teren. Livaja je i dalje u Osijeku s momčadi. Ako ipak odluči da ne igra, bila bi to prva utakmica ove sezone koju bi propustio.

Maloprije se na svojim službenim kanalima oglasio i Hrvatski nogometni savez koji je izrazio sućut Livaji i njegovoj obitelji. "Hrvatski nogometni savez izražava duboku sućut reprezentativcu Marku Livaji i njegovoj obitelji povodom nenadoknadivog gubitka, tragične smrti njegovog oca: neka počiva u miru. Hrvatska nogometna obitelj stoji uz Marka u ovim teškim trenucima", naveli su u objavi.

Pročitajte više