HNS: Vulgarno je ovo što se radi Livaji. Stojimo iza njega

Foto: Goran Stanzl/Pixsell

HRVATSKA nogometna reprezentacija 14. lipnja od 20:45 igra protiv Nizozemske u polufinalu Lige nacija u Rotterdamu. Finale i utakmica za treće mjesto igraju se 18. lipnja, a drugi polufinalni par čine Italija i Španjolska (15. lipnja, 20:45). Na presici su pred novinare izašli Josip Juranović i Borna Barišić, a obojicu su pitali o incidentu u kojem se Marko Livaja verbalno sukobio s jednim gledateljem pa su ga suigrači morali micati od tribine na koju se popeo.

HNS se oglasio preko svojeg glasnogovornika Tomislava Packa. "Želimo zahvaliti jednom velikom broju navijača koji je došao pružiti podršku brončanima. Šteta što je to zasjenila situacija koju smatramo apsolutno neprihvatljivom. Neprimjerena je i vulgarna. Vidjeli ste po reakciji suigrača što mislimo o tome i vjerujemo da se većina navijača s time ne slaže", rekao je Tomislav Pacak za Dnevnik Nove TV i dodao:

"Možda bi bilo bolje da Livaja uopće nije reagirao, ali svi koji su čuli uvrede neka se zapitaju kako bi oni reagirali i što bi bilo primjerno ili neprimjerno. Što se tiče nas i Marka, nije bilo nikakve reakcije od strane Marka, nije bilo uzvraćanja na isti način što se tiče izražavanja. Primjereno je da se u takvim trenucima osjećamo da moramo stati iza sebe."

Pročitajte više