Horvat napokon progovorio i odgovorio na pitanje ostaje li izbornik

Foto: Profimedia

HRVOJE HORVAT šokirao je javnost bizarnim intervjuom nakon sinoćnje pobjede protiv Bahreina. Umjesto odgovora na pitanje ostaje li izbornik, Horvat je samo otvarao usta i glumio da odgovara novinarki RTL-a. 

Takav potez razljutio je legendarne rukometaše poput Pere Metličiće, Gorana Šprema i Božidara Jovića koji su žestoko kritizirali Horvatovo trolanje i zatražili njegov odlazak. 

Kasnije je Horvat ipak progovorio u razgovoru s novinarima u Malmou i odgovorio na pitanje ostaje li izbornik. "Iskreno, u ovom trenutku ne razmišljam o tome i ne očekujem ništa. Očekujem da svi skupa prespavamo ovo, da sjednemo i da vidimo kako dalje. Ima vremena za ekskluzive, vidjet ćemo ostajem li", izjavio je i osvrnuo se na nastup Hrvatske.

"Znam samo da ja potpisujem rezultat koji smo ostvarili i da stojim iza njega. Podbacili smo u prvoj utakmici protiv Egipta i to ide isključivo na moju dušu. Na kraju smo zbog jednog poraza završili deveti i to će biti dovoljno da se ostvari plasman na olimpijske kvalifikacije. Samo što smo mi htjeli kvalifikacije izboriti na drugi način."

Hrvatska će nakon ovakvog rezultata i ponašanja Horvata vjerojatno nakon Svjetskog prvenstva tražiti novog izbornika, a Horvat trenersku karijeru nastavlja u njemačkom Wetzlaru.

Pročitajte više