Houston potpisao s Bobijem Marjanovićem tri dana nakon što ga je otpustio

Foto: Profimedia

ZANIMLJIV manevar izveli su Houston Rocketsi. Samo tri dana nakon što su otpustili srpskog centra Bobana Marjanovića, istog su igrača vratili i s njim potpisali novi ugovor. Naime, Rocketsi su tijekom zadnjeg dana prijelaznog roka u četvrtak u velikoj razmjeni s tri momčadi poslali Erica Gordona u LA Clipperse u zamjenu za Johna Walla i Dannyja Greena iz Memphis Grizzliesa.

Obojica su dobila otkup ugovora, a u drugoj su razmjeni s Atlanta Hawksima poslali Brunz Fernanda i Garrisona Matthewsa za Justina Holidaya i Franka Kaminskog.

Generalni menadžer Rocketsa morao je osloboditi jedno mjesto u rosteru jer je u ekipu došao jedan igrač više nego što je otišao pa je nakratko otpušten Boban Marjanović. On je zatim stavljen na waiver listu, ali klub iz Houstona računa na srpskog centra pa je objavio da je potpisao novi ugovor, dok je slobodne papire dobio Green, a ista sudbina očekuje i Walla.

Marjanović ove sezone ne igra puno, dobiva takozvani garbage time i nastupio je u samo 17 utakmica, ali suigrači i navijači ga vole pa ga je klub odlučio zadržati. 

Pročitajte više