Howard: Nisam silovao muškarca. Pristao je na spolni odnos sa mnom i transvestitom

Foto: EPA

NEKADAŠNJI NBA košarkaš Dwight Howard negirao je na sudu tvrdnju da je silovao Stephena Harpera, muškarca kojeg je upoznao preko Instagrama 2021. godine. Howard i njegovi odvjetnici tvrde da je Harper pristao na seks u troje s Howardom i transvestitom, čije ime nije poznato, no na sudu su ga oslovljavali nadimkom Kitty, javlja portal Radar online, a prenose brojni svjetski mediji.

Harper je podignuo tužbu u kojoj se navodi da je Howard u svom domu ugostio njega i Kitty, no i da je radio stvari koje se Harperu nisu svidjele, nasilno ga razodjenuo te mu pružio oralni seks, koji se Harperu nije svidio pa je Howard naposljetku prestao s tim. Požalio se pritom Harper da ga je Howard držao da se ne miče te da se pritom bojao za svoje zdravlje. 

Howard kaže da je za sve imao pristanak

Howardovi odvjetnici rekli su da je Harper znao u što se upušta te da dolazak Kitty u Howardov dom nije bio nikakvo iznenađenje, kao što je Harper naveo u svom iskazu. Howard je priznao da je dirao Kitty i Harpera, ali je tvrdio da je sve to bilo uz pristanak te da su svi pristali na seksualnu aktivnost.

Krajem 2000-ih i početkom 2010-ih Howard je bio najbolji centar NBA lige, dok je igrao za Orlando Magic, s kojim je 2009. godine dogurao do velikog finala. Bolji su tada bili Lakersi koje je predvodio Kobe Bryant. Upravo je u Lakersima Howard (barem zasad) završio NBA karijeru te se preselio na Tajvan.

Pročitajte više