BOKS

Hrgovićev trener: Filip je jedan od najozbiljnijih prvaka s kojima sam radio

Foto: Instagram

U SUBOTU nas očekuje velika boksačka priredba u Saudijskoj Arabiji na kojoj će glavna borba biti revanš između Andyja Ruiza Jr.-a i Anthonyja Joshue.

Osim toga, na toj priredbi održat će se i 10. profesionalni meč Filipa Hrgovića, dosad najveći u njegovoj karijeri. Protivnik će mu biti bivši dvostruki izazivač Eric Molina.

Hrgović je borbu protiv opasnog 37-godišnjeg veterana spremao u Miamiju pod budnim okom legendarnog kubanskog trenera Pedra Diaza koji ga je nahvalio u najavi borbe. 

"Filip je jedan od najozbiljnijih prvaka s kojim sam ikada radio. On uživa u treninzima i u potpunosti je fokusiran na njih. Ciljevi su savršeno posloženi", rekao je Diaz, čije riječi prenosi BoxingNews portal, pa dodao:

"Filip se razvio u sjajnog tehnički, fizički i mentalno potkovanog borca. Ovo je naša peta zajednička borba i vjerujem da je ta kemija između nas prerasla u nešto što će svi vidjeti 7. prosinca. Sve stvari se događaju u za njih pravo vrijeme, a za Filipa i naš tim je fokus na svjetskoj tituli. Cijeli trening se temelji na tom cilju", zaključio je Diaz.
 

Pročitajte više