HRVATSKA REPREZENTACIJA

HRT-ov komentator se ispričao Gvardiolu zbog kritika. Evo što mu je Gvardiol poručio

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL/EPA

HRT-ov sportski komentator Viki Ivaković je tijekom utakmice Hrvatske i Škotske na Euru (3:1) nekoliko puta kritizirao igru Joška Gvardiola (19).

Ivanović je nakon utakmice napadnut na društvenim mrežama od brojnih navijača hrvatske reprezentacije, koji smatraju kako je bio preoštar prema mladom braniču.

 

Ivanović je nekoliko puta rekao da bivšem igraču Dinama nedostaje iskustva pa zato griješi na terenu. Nakon brojnih prozivanja na društvenim mrežama oglasio se i Ivanović, na Instagramu:

"Zaista nisam očekivao da ću ispasti ovakav kritičar... Uvijek sam brijao na pozitivu, no ovaj put su neke moje riječi pogodile u krivu metu. Kako Joško Gvardiol, tako i ostatak Dalićeve škvadre u meni će uvijek imati velikog navijača jer nikako ne smijemo zaboraviti koliko sreće su nam ti dečki donijeli (i još uvijek donose). Idemo sad gruntati kako se pripremiti za osminu finala kako bismo Španjolcima osigurali jednosmjernu kartu iz Kopenhagena za Madrid."

Potom se oglasio i Gvardiol, koji je Ivanoviću poručio:

"Zajedno smo jači."

Hrvatska je pobijedila Škotsku 3:1 i osigurala osminu finala Europskog prvenstva. U ponedjeljak Hrvatska igra protiv Španjolske od 18 sati u Kopenhagenu.

Gvardiol će od sljedeće sezone igrati za njemački RB Leipzig, koji ga je od Dinama prošle zime otkupio za 18.8 milijuna eura. Gvardiol je bio starter u sastavu Zlatka Dalića na sve tri utakmice Europskog prvenstva, na poziciji lijevoga beka.
 

Pročitajte više