zanimljivosti

Hrvat dobio milijun i pol kuna na kladionici. Spasio ga autogol u 97. minuti

Foto: Guliver Image

JEDAN sretnik u Hrvatskoj dobio je u nedjelju milijun i pol kuna na kladionici nakon što je uložio na 24 para uložio 170 kuna i sve ih pogodio.

Odabrao je sve parove iz istog dana uglavnom s malim koeficijentima. Najveća kvota na listiću bila je 1,90 i to na pobjedu Hoffenheima protiv Kölna te ona da Jurićeva Verona neće izgubiti od jakog Napolija.

Ostale oklade prošle su manje-više bez većih problema, ali je zato sretnik proživio pravu dramu s utakmicom turske lige između Gaziantepa i Hatayspora na kojoj je prognozirao da gost neće izgubiti. 

Igrač je uplatio dva ovakva listića, objavila je SuperSport kladionica.

Gaziantep je poveo u 30. minuti i taj rezultat stajao je sve do sedme minute sudačke nadoknade kad je nesretni Junior Morais zabio u vlastitu mrežu za 1:1.

Zadnja dva para na listiću bila su X2 na Sampdoriju u gostima kod Parme te pobjeda Atletica protiv Valencije. Sampdoria je rutinski pobijedila 2:0, a Atletico je morao okrenuti protiv Valencije da bi slavio 3:1. Gosti su poveli u 11. minuti, ali je Joao Felix u 23. minuti izjednačio. Luiz Suarez je u 54. zabio za 2:1, a pobjedu Atletica i golemi dobitak za sretnog igrača potvrdio je Angel Correa u 72. minuti.

Pročitajte više