Hrvatska U-21 reprezentacija

Hrvatska U-21 reprezentacija u dodatnim kvalifikacijama za Euro. Evo gdje gledati

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

NAKON što je seniorska reprezentacija Hrvatske svladala Dansku 2:1, isti zadatak ima i U-21 reprezentacija. Naime, danas se igra prva utakmica dodatnih kvalifikacija za U-21 Europsko prvenstvo. Izabranici Igora Bišćana u Puli dočekuju vršnjake iz Danske. Utakmica počinje u 18:00, a prijenos možete pratiti na programu MAXSport 1. Uzvrat je u utorak u Danskoj.

"Svjesni smo važnosti utakmica s Danskom, koje izravno odlučuju o odlasku na Europsko prvenstvo. Koliko god Danci s pravom slove kao vrlo neugodan protivnik, vjerujem u svoju momčad, koja je tijekom kvalifikacijskog ciklusa pokazala da može igrati na najvišoj razini", izjavio je izbornik Igor Bišćan, a branič Hrvoje Smolčić je rekao:

"Vrlo dobro smo analizirali Dansku, a imamo još jedan dan za pripremu. Igraju klasično skandinavski, agresivni su i napadački jaki. Imaju neke uigrane stvari unutar svoje momčadi te su definitivno najteži suparnik kojeg smo mogli dobiti. Šteta je što nismo već u skupini izborili Euro jer smo startali sa šest pobjeda u šest utakmica. No ako želimo Euro, onda moramo preskočiti i ovu prepreku."

Pročitajte više