Hrvatska ženska karate reprezentacija osvojila svjetsku broncu

HRVATSKA ženska karate reprezentacija u borbama osvojila je brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Budimpešti. Hrvatska reprezentacija u susretu za treće mjesto pobijedila je Mađarsku 2:0, odnosno slavila je bez izgubljenog poena. Lea Vukoja ostvarila je pobjedu 8:0, a Sadea Bećirović potvrdila je reprezentativno slavlje pobjedom 7:0. Cijelu žensku hrvatsku reprezentaciju činile su Lea Vukoja, Sadea Bećirović, Lucija Lesjak i Nikolina Golomboš. Hrvatski karate savez na društvenim mrežama poslao je čestitku hrvatskim karatisticama: "Čestitske fantastičnim djevojkama na svjetskoj bronci!"

HRVATSKA ženska karate reprezentacija u borbama osvojila je brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Budimpešti. Hrvatska reprezentacija u susretu za treće mjesto pobijedila je Mađarsku 2:0, odnosno slavila je bez izgubljenog poena.

Lea Vukoja ostvarila je pobjedu 8:0, a Sadea Bećirović potvrdila je reprezentativno slavlje pobjedom 7:0. Cijelu žensku hrvatsku reprezentaciju činile su Lea Vukoja, Sadea Bećirović, Lucija Lesjak i Nikolina Golomboš.

Hrvatski karate savez na društvenim mrežama poslao je čestitku hrvatskim karatisticama: "Čestitke fantastičnim djevojkama na svjetskoj bronci!"

Pročitajte više