Hrvatski borac brutalnim nokautom osvojio svjetsku titulu pa zaprosio djevojku

Foto: Screenshot/SK

SJAJNI hrvatski borac Marko "Marvelous" Martinjak je za 49 sekundi jednim od najbrutalnijih nokauta u povijesti BKB-a (bare knuckle boxing) došao je do pobjede protiv Kevina Greenwooda i novog pojasa svjetskog prvaka. Nakon proglašenja pobjednika uslijedio je prekrasan trenutak kada je Martinjak u ring pozvao svoju djevojku i zaprosio je.

Kevin Greenwood je inače gradio svoju karijeru u profesionalnom boksu gdje je imao 12 borbi (6 pobjeda, 6 poraza, 1 KO), dok je Martinjak nakon uspješne amaterske karijere pronašao svoj put u "bare knuckle" varijanti ovog plemenitog sporta. Greenwood je imao tri nastupa u BKB-u, u kojima je ostvario dvije pobjede i jedan remi.

Sjajnom kombinacijom srušio protivnika

Martinjak je aktualni svjetski četverostruki prvak u boksu bez rukavica. Večeras je u londonskoj O2 Areni fenomenalnom kombinacijom, dvostrukim direktom pa zadnjim krošeom srušio iskusnog Greenwooda i osvojio svjetsku titulu u kruzer kategoriji do 95 kilograma.

Hrvatski borac od ranije drži pojas BKB-ove super srednje kategorije, a u svojoj kolekciji posjeduje Police Gazette titulu prvaka u super srednjoj kategoriji, Police Gazette Diamond titulu u kruzer kategoriji BYB Extremea te ‘‘Double Diamond Police Gazette trilogy belt‘.

NOKAUT KOJIM JE MARTINJAK OSVOJIO TITULU MOŽETE POGLEDATI OVDJE, A TRENUTAK PROSIDBE OVDJE.

Pročitajte više