Hrvatski gimnastičar: Zovem Hitnu, plačem, oživljavam svoju majku. Srce joj je stalo

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

HRVATSKI gimnastičar Aurel Benović (23) na Instagramu je objavio kako je proživio tešku situaciju s majkom, koju je morao oživljavati nakon što joj je srce stalo. Srećom, Hitna služba je ubrzo došla i Benovićeva majka je sada u stabilnom stanju.

"Nažalost, iz ovakvih teških trenutaka čovjek uvijek nauči neku novu životnu lekciju. Nažalost, moja današnja životna lekcija je bila iz filma strave. Budeći se ujutro u 7:30 zatekao sam mamu u ne najboljem fizičkom stanju, ali kao i svaki dan, s obzirom na to da je već dugo bolesna, mislio sam kako će popiti svoje lijekove i opet će se to smiriti.

No, nažalost, to ovaj put nije bilo tako... Samo se srušila. Zovem Hitnu, plačem, oživljavam vlastitu majku. Srce joj je stalo. Pravovremenom reakcijom i brzim dolaskom liječničke službe ponovno se vratila i nadam se da će se brzo oporaviti. Volim te puno", napisao je Benović.

Benović je srebrni s Europskog prvenstva 2020.

Benović je hrvatski gimnastičar rođen u Osijeku te je član tamošnjeg kluba GD Osijek-Žito. Višestruki je prvak Hrvatske, a najveći uspjeh mu je srebro na parteru na Europskom prvenstvu u Mersinu iz 2020. Također, ima tri zlata, tri srebra i dvije bronce sa Svjetskog kupa u istoj disciplini.

Pročitajte više