Hrvatski junaci: Motivirali su nas Francuzi

Foto: RTL 

IVAN STEVANOVIĆ s Hrvatskom je kreirao jedan od najvećih sportskih preokreta. Rukomet ne pamti utakmicu kakvu smo gledali u Krakowu. Hrvatska je pregazila Poljsku s 14 razlike i izborila polufinale Eura, nakon što se praktički oprostila od turnira. Sve je ostalo na matematici i 11 golova razlike. No, dogodilo se čudo. Stevanović je svojim obranama čuvao leđa Hrvatskoj i uvjerio ekipu da je čudo zaista moguće. Zaustavio je 13 udaraca poljskih pucača. 15 tisuća nabrijanih Poljaka na tribinama u nevjerici. 

"Fanatizam nam je ovo donio. Vjerovali smo da možemo. Kada smo vidjeli da su Norvežani dobili Francusku pomislili smo da su nam zvijezde naklonjene. Igrali smo fantastično, borili smo se do kraja. Nagrađeni smo".

Posebno je emotivna ovakve pobjeda za ekipu koja je otpisana. O Hrvatskoj će se pričati, danima. Bez obzira na polufinale.

"Teško je sada o tome pričati. Vjerojatno ćemo toga postati svjesni tek ujutro. No, sigurno da je fantastičan osjećaj. Na terenu je bilo sjajno, nemam riječi. Sve ste vidjeli", kazao je uzbuđeni Stevanović

 

 

IZNAD SVIH - HRVATSKA!

Posted by Index Sport on 27. siječnja 2016

Pročitajte više