Hrvatski klubovi se već spremaju za Europu: Osijek i Rijeka dogovorili prva pojačanja

Foto: Hina

IAKO se prvenstvo Hrvatske nije još ni završilo, hrvatski klubovi krenuli su s pojačanjima za sljedeću sezonu. I dok se Dinamo tek treba aktivirati, a Hajduk produžio suradnju s trenerom Joanom Carrillom i sportskim direktorom Mariom Brancom, neke transfere već su napravili Rijeka, Osijek i Lokomotiva.

Prvak s Rujevice dogovorio je povratak Marina Tomasova iz saudijskog Al Nassra, a koji će biti veliko pojačanje za momčad Matjaža Keka u kvalifikacijama za Ligu prvaka na ljeto. 

Osijek, koji se također sprema za Europu, završio je dva transfera iz Lokomotive. U Gradski vrt stižu Eros Grezda i Petar Bočkaj, a blizu je i otkup Ukrajinca Dmitra Lope nakon sjajne sezone u ekipi Zorana Zekića. 

A, skrštenih ruku ne sjedi ni Lokomotiva. Zagrebački klub praktički je dogovorio dolazak mladog veznjaka Splita Kristijana Jakića, no to je samo početak s obzirom na to da iz Dinama uvijek može stići neki igrač na kaljenje, a time i pojačanje.
 
 
Dakle, i prije kraja sezone hrvatski klubovi već su mislima u Europi, kroz čije će kvalifikacije pokušati što dalje dogurati u lovu na Ligu prvaka i Europa ligu. 
 
 
 

Pročitajte više