TRANSFERI

Hrvatski napadač novi je igrač Watforda, potpisao je na dvije godine

Foto: Facebook

STIPE PERICA novi je igrač engleskog drugoligaša Watforda.

Potpisao je na dvije godine

Zadarski napadač potpisao je dvogodišnji ugovor s klubom u kojem će ga trenirati Srbin Vladimir Ivić.

Perica je najpoznatiji po tome što je s 18 godina za 2,5 milijuna eura iz Zadra prešao u Chelsea, no karijera mu se od onda svela na posudbe. Dosad je igrao za Udinese, NAC Bredu, talijanski Frosinone, tursku Kašimpašu i belgijski Mouscron.

Doveo ga je jedan od najmoćnijih svjetskih menadžera

Watford je prošle sezone ispao iz Premiershipa pa je jedan od najmoćnijih menadžera svijeta Fali Ramadani dogovorio da Vladimir Ivić, srpski trener o čijoj se karijeri brine, preuzme klub. Odmah se krenulo u dovođenje novih igrača, a jedan od igrača iz Ramadanijeve agencija LIAN Sports koji je završio u Watfordu je i Perica.

Ramadani je ranije ove godine optužen za pranje novca, ali zasad nema nikakve presude. Od nogometaša iz regije najviše zastupa Hrvate i Srbe, a najskuplji kojeg vodi je Miralem Pjanić.

Ramadanijeva lista igrača koje je zastupao je podugačka, a poznat je i po tome da je servisirao velik broj igrača s područja bivše Jugoslavije. Prvi njegov klijent u Hrvatskoj bio je Josip Šimunić, a kasnije su usluge tog Albanca koristili Ivan Perišić, Ante Rebić, Dominik Livaković, Josip Brekalo i Alen Halilović.

Na listi su i Nikola Kalinić, Marko Rog, Tomi Jurić, Hrvoje Milić, Božo Mikulić, Karlo Butić i Deni Jurić. Od srpskih nogometaša Ramadani je zastupao Luku Jovića, Filipa Kostića i druge.

Pročitajte više