SP U RUKOMETU

Hrvatski navijači porukama podrške zasuli Instagram profile igrača Katara

Foto: EPA

HRVATSKA rukometna reprezentacija u ponedjeljak od 20:30 igra posljednju utakmicu druge faze natjecanja na Svjetskom prvenstvu u Egiptu protiv Danske.

Hrvatskoj protiv aktualnih svjetskih prvaka igra samo pobjeda za prolazak u četvrtfinale, ali prije toga Katar od 18 sati mora pobijediti Argentinu kako bi Hrvatska uopće imala šansu pred utakmicu s Dancima.

Kubanac Capote je od hrvatskih navijača dobio mnogo poruka podrške

Navijači hrvatske reprezentacije su prije posljednjih obračuna u skupini II bili aktivni na Instagram profilima rukometaša Katara. Na posljednjoj objavi Rafaela Capotea su porukama podrške zasuli njegov profil.

Kubanski pucač je velika uzdanica Katara pred susret protiv Argentine. U prošlom kolu protiv Bahreina je uvršten u sastav prvi put na SP-u te je odmah zabio devet pogodaka za 31 minutu provedenu na terenu.

U objavi igrača Katara su se našli Luka Stepančić i Igor Karačić

Hrvatski navijači su podršku odaslali i pivotu Youssefu Ben Aliju, a neki su otišli toliko daleko te su mu poslali privatnu poruku.

"Hej, ako pobijedite Argentinu dobit ćeš Big Mac meni", glasila je jedna od poruka, a istu je Ben Ali podijelio putem Instagram storyja.

Napisao je: "Najveća motivacija", te je u objavi označio hrvatske rukometaše Luku Stepančića i Igora Karačića. Hrvatski navijači su barem dali do znanja Kataranima koliko bi njihova pobjeda nad Argentinom pomogla hrvatskim rukometašima.

Želite li momentalno primiti rezultate utakmica Hrvatske, sve vijesti i reakcije sa Svjetskog rukometnog prvenstva instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: rukomet

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više