Hrvatski navijači napali policajce u Mostaru, u Rami jedan navijač BiH teško ozlijeđen

NAČELNIK Kriminalističke policije MUP-a Hercegovačko - neretvanskog kantuna Srećko Bošnjak potvrdio je za Sarajevo-x.com, kako je sinoć, netom nakon završetka susreta između Turske i Hrvatske, grupa od 150 hrvatskih navijača napala policijsku ophodnju, bacajući kamenje i razne predmete. Međutim, incident nije trajao dugo jer su napadnutim policajcima pristigli u pomoć specijalci, koji su ubrzo primirili cijelu situaciju.

Napad se dogodio na mostarskom trgu Rondo, a prilikom divljanja hrvatskih navijača napadnut je i snimatelj TV1 kojem su huligani oteli kameru. Te osobe su identificirane, ali nitko još nije uhićen, pišu Nezavisne.com.

Iako je stanje u gradovima diljem BiH bilo relativno mirno, valja spomenuti još jedan incident koji se dogodio u središtu Prozora, gdje su se sukobili navijači BiH i Hrvatske.

Naime, prema pisanju portala Rama - prozor.info, navijači BiH reprezentacije provocirali su navijače Hrvatske koji su gledali utakmicu Turska - Hrvatska.

Nakon što su na poluvremenu hrvatski navijači počeli slaviti odličnu igru hrvatske reprezentacije, iz obližnjeg kafića, gdje su se okupili navijači BiH, nepoznata osoba bacila je bocu prema Hrvatima, nakon čega je došlo do otvorenog sukoba, pri čemu je jedan navijač BiH teško ozlijeđen.

Pročitajte više