Hrvatskom reprezentativcu Ivanu Čupiću amputiran prst nakon bizarne nesreće

ZBOG bizarne nesreće hrvatski rukometni reprezentativac Ivan Čupić ostao je bez prsta tijekom priprema za OI u Crikvenici. Spotaknuvši se prilikom večernje šetnje, Čupić se pokušao pridržati za metalnu ogradu kada mu je vjenčani prsten zapeo i otrgnuo velik dio prstenjaka lijeve ruke.

Zbog težine ozljede Červarovom je desnom krilu odstranjeno nešto manje od polovice prsta, no iz liječničkog tima hrvatske reprezentacije tvrde da njegova karijera nije dovedena u pitanju jer se radi o prstu koji se najmanje koristi u rukometu. Operativni zahvat obavio je doktor Mladen Miškulin koji je za Index ispričao kako se nesreća dogodila.

"Čupić je doživio nesreću kad se vraćao s večere koju tradicionalno organiziramo u Crikvenici. Šetao se do hotela, pri tom se spotaknuo i u padu se pokušao uhvatiti za metalnu ogradu. Nažalost, prsten koji mu je bio na lijevoj ruci je zapeo za ogradu i otkinuo mu dio prsta. Operirali smo ga, međutim, nije bilo spasa, morali smo amputirati taj dio, preostao mu je prvi članak. Ukoliko oporavak prođe dobro, a nema razloga da tako ne bude, Čupić će nastaviti svoju rukometnu karijeru. Iako je Ivan ljevak, taj prst je najmanje pokretljiv i vjerujem da će se vratiti", rekao nam je dr. Miškulin.

Nažalost, Čupić je izgubljen za Olimpijske igre.

M.P.
Foto: Index

Pročitajte više