Htio se obogatiti pa je prekinuo utakmicu Srbije. U pritvoru je i neće dobiti ni cent

Foto: Profimedia

NOGOMETNA reprezentacija Rusije pobijedila je Srbiju u prijateljskoj utakmici 4:0. Srbija je tako postala prva europska reprezentacija koja je gostovala u Rusiji nakon početka agresije na Ukrajinu. Dva gola za rusku reprezentaciju zabio je Anton Mirančuk, a po jedan su dali Maksim Osipenko i Ivan Sergeev.

Zanimljiv trenutak se dogodio u drugom poluvremenu kada je utakmica nakratko prekinuta. Naime, jedan 29-godišnji navijač iz Moskve je utrčao u travnjak. Redari su ga lovili preko cijelog terena, a na kraju je uhvaćen i odveden u policijsku postaju i ubrzo će biti procesuiran.

Prekinuo utakmicu zbog online izazova, ali nije shvatio pravila

Ruski mediji dan nakon otkrivaju kako je riječ o čovjeku koji je htio izvršiti jedan izazov s TikToka. Naime, popularni ruski influenser i streamer Ivan Karpov ponudio je 30 milijuna rubalja (oko 300 tisuća eura) onome tko prekine utakmicu u majici koja će reklamirati njegovu stranicu.

Navijač koji je prekinuo susret ipak neće dobiti nikakvu novčanu nagradu. Bio je vrlo nepažljiv pa nije dobro shvatio pravila izazova. Naime, spomenuti influenser je ponudio novac samo onome tko prekine finale Lige prvaka, a ne bilo kakvu utakmicu.

Pročitajte više