I u Londonu Mamić o Štimcu: Ako uzvratim, za neke više neće biti mjesta u hrvatskom nogometu

NAKON pobjede na izborima, Zdravko Mamić opustio se na koncertu Halida Bešlića, pa zapalio za London. No, iako su njegovi eksponati Vrsaljko i Kovačić vruće teme, iako mu je Carlo Ancelotti za ručkom otkrivao čiste ekskluzive, Mamiću je na pameti Igor Štimac. Teško da može biti nešto od njihova pakta u skoro vrijeme, iako su neke struje iz Markovićevog/Mamićevog tabora u Štimcu "prepoznale ambicioznost i kvalitetu".

> Šuker: Ne želim ovakav cirkus za četiri godine kad ja budem predsjednik HNS-a

> Uefa se nema namjeru miješati: Markovićeva pobjeda je čista, a homofobija stvar mentaliteta

> Štimca ne interesira pakt: Tko je Mamić da meni nešto nudi?

Kako se "mala mafija" narugala hrvatskim zakonima i nogometu

"Ukoliko se nastavi ovo osporavanje Markovićeve pobjede, budite sigurni da ću ja kao čovjek koji ima riječ i stav žestoko uzvratiti drugoj strani, a onda neki više nikada neće imati mjesta u hrvatskom nogometu", namrštio se Mamić za trenutak, iako je na zagrebački Pleso sletio u odličnom raspoloženju i dijelio puse.

O izborima će Mamić detaljnije govoriti sutra, kada je sazvao izvanrednu press konferenciju u Maksimiru.

Kakve su novosti s otočkog tržišta?

"Rekao sam iskreno, nije u tom smislu ništa dogovoreno. No, istina je da deset europskih klubova želi naše igrače Kovačića i Vrsaljka" 

Ancelotti je otkrio da mašta o Luki Modriću.

"Nisam Modrićev agent, ali ponosan sam i lijepo mi je bilo slušati kada Ancelotti kaže da je Modrić broj jedan od igrača koje želi u Chelseaju." 

Pročitajte više