Ibanez ozlijeđen: Ivanković prisiljen staviti Carlosa protiv Linfielda

ARGENTINAC Luis Ibanez trebao je igrati protiv Iraca od prve minute, no zbog ozljede ramena na jučerašnjem treningu mora mirovati.

Branko Ivanković je dovođenjem Mirka Hrgovića definitivno otpisao Carlosa, koji u nekoliko utakmica ove sezone nije pokazao ništa. Zapravo pokazao je toliko da više nema mjesta u prvih jedanaest. Ipak, igrat će u današnjoj utakmici jer niti Hrgović niti Ibanez ne mogu nastupiti.

Mladi 20-godišnji Ibanez je dobio neočekivanu priliku, trebao je zaigrati od prve minute, iako Ivanković kaže da je još uvijek "zelen" te da previše izgara želeći se dokazati na terenu. Podsjetimo, Mirko Hrgović nema pravo nastupa u uzvratnoj utakmici prvog pretkola Lige prvaka.

Na jučerašnjem treningu Argentinac je nezgodno pao na rame, bio je na pregledu u bolnici te mora na magnetsku rezonancu kako bi se vidjelo u kakvom su stanju povrijeđeni ligamenti. Prve informacije govore kako operacija neće biti potrebna, no sigurno je da će morati mirovati barem tjedan dana. Nakon toga se treningom, ako ne bude nekih komplikacija, može polako vraćati u nogometnu svakodnevicu.

Ivanković sigurno nije sretan, ali se vjerojatno zbog toga neće previše uzbuđivati, pošto je protivnik ekipa koja nema neke prevelike šanse ugroziti Modre.

Sljedećega tjedna, kada će Dinamo vjerojatno igrati protiv Domžala u drugom krugu kvalifikacija za Ligu prvaka, Hrgović će zauzeti mjesto lijevog beka i pokrpati rupe na toj strani u ekipi Dinama.

M.Š.
Foto: L.T.

Pročitajte više