Ibanez: Razočaran sam debaklom u La Pazu i Messijem koji nije ništa pokazao

DINAMOV energični ljevak najavio je gostovanje na vrućem terenu u Vinkovcima, ali se osvrnuo i na katastrofu reprezentacije njegove domovine u visovima Bolivije.

"U Vinkovcima očekujem našu dobru igru i pobjedu", samouvjereno Ibanez prognozira ishod odlaska na Cibalijin stadion, koji se pokazao kao neosvojiva tvrđava za Hajdukovce, gdje su kao što se sjećamo, prosuli dva boda prednosti (ali im je Dinamo to u međuvremenu "nadoknadio")

"Ne mogu komentirati Hajdukovo gostovanje u Vinkovcima jer utakmicu nisam gledao, ali to mi nije ni bitno jer od nas i od toga kako se postavimo, ovisi kakav će biti rezultat" poručio je Ibanez.

"Za vrijeme prvenstvene pauze podigli smo fizičku spremu i prilično smo naporno radili s loptom posljednja dva dana" otkrio je kako je prošlo dvotjedno druženje s trenerom Jurčićem bez službenih utakmica.

Mladi Argentinac je sa zebnjom gledo utakmicu koju je njegova reprezentacija igrala u Boliviji i naravno da ga je zaboljela porcija (6:1) koju su primili u kvalifikacijama za SP:

"Iznenađen sam da je Bolivija cijelo vrijeme napadala, dok naši nisu pokzali igru ni volju, naročito sam razočaran Messijem".

A.K.
Foto: Index

Pročitajte više