Ibrahim Kutluay poklonio se Draženu i najavio bolje dane za šibensku košarku

GRAĐANSKI košarkaški klub Šibenik dobio je vrlo značajnu podršku u nastojanju da šibensku košarku vrate na staze slave.

U ime generalnog sponzora kluba Dogus Media Grupe s vodstvom GKK Šibenik sastao se proslavljeni turski košarkaš Ibrahim Kutluay koji je nakon igranja za niz turskih i grčkih klubova dio karijere proveo i u NBA ligi u dresu Seattlea.

Kutluay je na sastanku s gradonačelnikom Antom Županovićem, predsjednikom kluba Antom Gaćinom, glavnim tajnikom Jeronimom Šarinom i tajnikom škole košarke "Dražen Petrović" Josipom Milakovićem poručio kako dobro poznaje hrvatsku košarku te da mu je bilo zadovoljstvo igrati s mnogim hrvatskim košarkašima tijekom karijere. Gradonačelnik i predsjednik kluba zahvalili su Kutluayju i dodali kako se vesele suradnji i približavanju hrvatske i turske košarke.

Zajednički projekt podrazumijeva razmjenu i sportsku obuku najmlađih košarkaša koji izrastaju u školi nazvanoj prema Draženu Petroviću i akademiji Ibrahima Kutluayja koju je osnovao s još trojicom turskih košarkaša.

GKK Šibenik Turčinu je poklonio Draženov dres, a gradonačelnik ga je odveo do Petrovićevog spomenika na kojem su položili cvijeće.

Pročitajte više