Ibrahimović (41) otkrio gdje nastavlja karijeru? "Spremili su mi ugovor"

Foto: EPA

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ, iako ima 41 godinu, ne planira još završiti bogatu karijeru. Ugovor s Milanom istječe mu ovaj mjesec te nije poznato hoće li dobiti novi nakon što je ove sezone upisao svega četiri nastupa i jedan gol, prvenstveno zbog ozljede i operacije koljena. Švedski reprezentativac je u intervjuu za La Gazzettu Dello Sport poručio kako Monza ima spreman ugovor za njega.

"Monza je rekla da ima spreman ugovor za mene. No još sam uvijek igrač Milana i time se ponosim", otkrio je Ibrahimović interes Monze, talijanskog kluba koji se kolo prije kraja nalazi na desetom mjestu Serie A i čiji je predsjednik Silvio Berlusconi. Berlusconi je bivši talijanski premijer i nekadašnji vlasnik Milana, a tamošnji mediji već su tvrdili kako su njih dvojica postigla usmeni dogovor.

"Osjećam se kao Superman svaki put kad se vratim"

Ibrahimović je poručio kako se "osjećao kao Superman" kada se vratio nakon izbivanja zbog ozljede. "Ove godine borili smo se za četiri trofeja, a na kraju nismo uzeli nijedan. Nije to potpuni neuspjeh, ali nije se ostvarilo što smo priželjkivali. Radiš 11 mjeseci kako bi ostvario nešto posebno. Učiš i rasteš, ali na kraju želiš nagradu. A nagrada su trofeji, ne plaća", rekao je Ibrahimović.

Na pitanje kako se osjeća nakon dugih pauza zbog ozljeda odgovorio je: "Dobro sam, naporno radim, ne samo ove godine već i prošle. Ne možeš biti miran kada znaš što si radio za momčad proteklih sezona, a što sada ne možeš. Nisam pronašao ravnotežu. No jak sam u glavi. Osjećam se kao Superman svaki put kad se vratim, međutim moram pronaći ravnotežu", poručio je Ibrahimović.

Pročitajte više