Ibrahimović je kritizirao Balotellija. Talijan mu odgovorio bez ijedne riječi

Foto: EPA

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ nedavno se kritički osvrnuo na karijeru Marija Balotellija pri čemu je naglasio da je Talijan "odbacio svoj talent". Balotelli, poznat po svojoj prgavosti više nego po ključnim golovima, odgovorio je jednom od najboljih napadača svih vremena putem Instagrama.

"Šteta je kad netko ima toliko prilika da iskoristi talent, a ne iskoristi niti jednu od njih. Balotelli ih je imao puno i baš svaku je propustio. Odbacio je svoj talent i to je istina", rekao je Ibrahimović koji je brojne titule osvajao nastupajući za Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, Milan, PSG i Manchester United.

Ibrahimović nije osvojio Ligu prvaka, Balotelli jest

Ono što nikad nije osvojio jest Liga prvaka, a upravo je to trofej koji Balotelli ima s Interom iz sezone 2009./2010. U tom je uspjehu sudjelovao s golom i asistencijom u grupnoj fazi protiv Rubina, dok je susrete polufinala i finala proveo na klupi. U osmini finala i četvrtfinalu proveo je ukupno na terenu 31 minutu.

Trofej je ipak podigao i upravo fotografiju na kojoj slavi tu titulu objavio na svom Instagramu. Usput je označio Ibrahimovića i stavio uz sve tri srca. Balotelliju su 33 godine i trenutačno igra za turski Demirspor.

Pročitajte više