TRANSFERI

Ibrahimović produžio s Milanom, zna se za koliko će igrati i kad se vraća na teren

Foto: EPA

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ igrat će i sljedeće sezone za Milan s kojim je potpisao novi jednogodišnji ugovor, javili su Fabrizio Romano i Gianluca Di Marzio. Stručnjci za transfere podsjećaju da je švedski napadač imao status slobodnog igrača nakon što mu je prošle godine istekao ugovor s klubom te dodaju da je novi potpisan unatoč operaciji koljena kojoj je podvrgnut krajem svibnja. Otkriva se i Ibrahimovićeva plaća i gdje je sve dogovoreno.

Paolo Maldini i Frederic Massara posjetili su Ibrahimovića u njegovoj vili uz Gardsko jezero i osigurali njegov ostanak u Milanu još jednu godinu. Igrat će uz godišnju plaću koja će se kretati između jednog milijuna i milijun i pol eura, ali zaradit će i puno više bude li učinkovit jer je u ugovor stavljena klauzula s izdašnim bonusima za golove i asistencije te momčadske uspjehe.

Ibrahimović, koji će u listopadu proslaviti 41. rođendan, na travnjake bi se trebao vratiti nakon Svjetskog prvenstva. U prošloj sezoni postigao je osam golova i upisao tri asistencije za talijanske prvake u 23 ligaške utakmice.

Pročitajte više