Ibričić: Vidim sebe u Hajduku i sljedeće sezone

GLAVNO pitanje koje trenutno muči sve navijače Hajduka jest ostaje li Senijad Ibričić i sljedeće sezone na Poljudu. Nakon što je u posljednjih mjesec dana navodno najuporniji bio Rubin Kazan, odlazak ljubimca Torcide u Rusiju više se gotovo i ne spominje.

"Došao sam na priprema čiste glave, želim se što bolje spremiti i s Hajdukom ući u sezonu na pravi način. Vidim sebe u Splitu i dogodine. Zajednički je stav mene i kluba da mogu otići samo u slučaju ponude koja se ne odbija, a takva još uvijek nije stigla premda je bilo nekih razgovora", rekao nam je Ibričić koji je pored klupe promatrao susret kombiniranog sastava Hajduka i Ćirinog Šangaja na Sladkom Vrhu:

"Ugodno su me iznenadili ovi mladići kojima je danas pružena prilika. Odlično su odigrali i ukazali da i na njih možemo računati."

Ibričić je priznao kako je atmosfera na pripremama u Sloveniji odlična, a osim napornih treninga, glavna zanimacija je gledanje Svjetskog prvenstva, na kojem Ibro ima iste favorite kao i Špaco Poklepović:

"Argentinu i Španjolsku vidim u finalu! Ono protiv Švicarske bio je tek slab dan Španjolaca, za koje vjerujem da će otići do finala, možda i samog kraja ako u zadnjem kolu pobijede Čile i izbjegnu Brazilce u osmini finala. Što se iznenađenja tiče, oduševljen sam Čileom i Urugvajcima, priznajem da ih nisam dosad toliko poznavao, ali zbilja igraju odlično."

Pročitajte više