Icardi se nakon osvajanja titule počastio automobilom od 25 milijuna eura

Foto: EPA, Screenshot: Rolly Royce Youtube

ARGENTINSKI napadač Mauro Icardi u utorak je osvojio naslov prvaka Turske s Galatasarayem. Icardi je inače napadač PSG-a, ali je na posudbi u turskom velikanu od zimskog prijelaznog roka. Otkako je stigao, postigao je 21 gol i upisao sedam asistencija te pomogao Galati da osvoji naslov. Za dobar učinak nagradio je sam sebe, kupio si je Rolls-Royce Boat Tail, najskuplji automobil na svijetu.

Ovaj automobil košta 25 milijuna eura, a Icardi je tijekom karijere zaradio oko 90 milijuna eura pa je jasno da je dobar dio svoje zarade sada preusmjerio u kupnju moćnog vozila. Svaki dio ovog auta je ručno izrađen, a svaki detalj interijera vozila je personaliziran prema željama kupca.

Niz detalja ga čini jedinstvenim

Ima 6.75 atmosferski V12 motor i 563 konjske snage. Fotografije koje je Icardi podijelio na svom Instagramu otkrivaju da njegov Rolls-Royce ima bijela kožna sjedala, drvene detalje i zavjese na prozorima.  

Automobil ima nekonvencionalan dizajn koji se ističe mekim, zaobljenim linijama i pažljivo izrađenim detaljima. Karoserija je izrađena od karbonskih vlakana, što omogućuje da automobil bude lagani luksuzni kabriolet.

Jedna od najupečatljivijih karakteristika Boat Taila je otvoreni prostor na stražnjem dijelu automobila. Taj prostor, poznat kao Hosting Suite, dizajniran je kao piknik-zona s dvije prenosive stolice i šest ladica koje sadrže razne predmete poput šampanjca, čaša za šampanjac i drugih luksuznih detalja. Kupci mogu prilagoditi Hosting Suite prema svojim osobnim preferencijama i interesima.

Pročitajte više