rukomet

Igor Karačić: Ne znam odakle informacije da sam ozlijeđen. Zna se što je istina

HRVATSKA rukometna reprezentacija stigla je u finski gradić Vantau, gdje će u srijedu (18 sati) odigrati prvi susret drugog kruga kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2023. godine.

Hrvatska je u Finsku došla bez nekoliko jako važnih igrača. Zbog ozljeda neće biti Davida Mandića, Željka Muse, Ivana Čupića, Zvonimira Srne, Luke Šebetića, Ivana Martinovića i Marina Šipića.

Veseli da će igrati Luka Cindrić, a u reprezentaciju se vraća i Igor Karačić. Od svog trenera je dobio tri dana poštede da prije okupljanja vidi svoju obitelj, a mnogi mediji su to protumačili kao da je u pitanju ozljeda. Karačić je spreman i želi pokazati da je i dalje jedan od najbolji srednjih bekova na svijetu.

"Došli smo u Finsku obaviti posao. Čeka nas zanimljiv izazov, a mi smo spremni. Dobro smo iskoristili ovo vrijeme za uigravanje i vjerujem da ćemo biti pravi. Ne bih volio govoriti tko nam sve nedostaje. Istina je da ima puno novih, mladih igrača u reprezentaciji, ali ja im vjerujem. Treba im još malo vremena za prilagodbu, ali siguran sam da će sve biti dobro", rekao je uoči gostovanja kod Finske Igor Karačić.

Jedan od najjačih aduta hrvatske reprezentacije u ovom trenutku još je dodao:

"Ne smijemo se opustiti i moramo dati gas i maksimalno koncentrirano odigrati kod Finske. Sve je to lančano i ne želimo sebi stvoriti bespotrebne probleme. Ne znam odakle informacije da sam ozlijeđen. Jedina je istina da nisam odigrao posljednju utakmicu, ali sam dobio poštedu od trenera da vidim svoje najmilije. Ništa drugo."

Pročitajte više