Igrač Southamptona jednom kladitelju izbio dva milijuna, drugom donio 120.000 kn

Foto: Screenshot

SOUTHAMPTONOV napadač Charlie Austin na ovoj slici zabija vjerojatno najnevažniji gol u svojoj karijeri. 

Tottenham je sinoć u 15. kolu Premiershipa vodio 3:0 protiv njegova Southamptona i samo se čekao kraj susreta. No u trećoj minuti sudačke nadoknade Steven Davis je poslao dugu loptu prema naprijed, Austin se sam sjurio prema Llorisu i zabio gol koji nikome nije previše značio.

Ali jest dvojici engleskih kladitelja. Jednome je Austinov gol iz džepa izbio dva milijuna kuna (250.000 funti), a drugom donio 120.000 kuna (15.000 funti). 

Neimenovani igrač popularne nagradne igre Sky Sportsa "Super 6" bio je na korak do golemog jack-pota. Pogodio je svih pet točnih rezultata odabranih utakmica u 15. kolu, a pogodio bi i šesti za maksimalan broj bodova da Austin nije zabio počasni gol za Spurse. Igrač je prognozirao pobjedu Tottenhama 3:0.

No Austinov gol duboko u sudačkoj nadoknadi drugom igraču donio je čak 15.000 na uplaćenih 30 funti. Također, neimenovani igrač kladio se da će sve momčadi u ovom kolu Premiershipa zabiti gol, što se nije dogodilo od 2010. godine. Jedini gol koji mu je nedostajao bio je Southamptonov, a onda mu je dobitak osigurao Charlie Austin.

Da stvar bude bolja, gol je pao iz čistog zaleđa...

Pročitajte više