fifa 22

Igrači Fife molili Leverkusen da izgubi od Betisa. Nijemci im odgovorili na Twitteru

Foto: EPA-EFE

NOGOMETNI fanovi diljem svijeta, a najčešće oni koji igraju kladionicu, često preko društvenih mreža zazivaju razne rezultate i u objavama spominju klubove čiji porazi ili pobjede im "trebaju".

No, Bayer iz Leverkusena dobio je niz "zahtjeva" da izgubi susret 3. kola Europa lige u gostima kod Betisa, a razlog je potpuno bizaran. Naime, poraz Leverkusena zazivali su igrači Fife 22, najpopularnije nogometne simulacije na svijetu, koji u momčadi imaju Betisovu zvijezdu Nabila Fekira.

Sjajni Francuz je odličnim igrama ove sezone dobio posebnu karticu u igri koja bi bila još bolja da je Betis upisao treću pobjedu u skupini Europa lige. U slučaju pobjede, ocjene na Fekirovoj kartici bi dodatno porasle pa su se njegovi "vlasnici" nadali porazu Leverkusena.

Voditelji društvenih mreža njemačkih klubova jedni su od najduhovitijih u Europi, a community manager Bayera očito je jako dobro pratio što se događa na Twitteru. Stoga je nekoliko sati prije utakmice objavio:

"Dragi Twitter, molim vas da prestane tražiti da izgubimo od Betisa kako bi vaš Fekir bio još bolji. Nama trebaju tri boda, a i našim igračima pobjeda kako bi netko od njih dobio specijalnu karticu u Fifi. Hvala".

Fekir je skoro postao još bolji jer je Betis poveo u 75. minutu golom Iglesiasa iz penala, ali je Fekirove navijače u očaj bacio Andrich koji je Leverkusenu u 82. minuti donio bod.

Pročitajte više