ZANIMLJIVOSTI

Igrači norveškog kluba doveli djevojke i orgijali na stadionu. Sve je snimljeno

Foto: Guliver Images

NOGOMETAŠI norveškog Branna su odlučili poželjeti dobrodošlicu igračima koji su tek došli u klub pa su ih odveli na večeru dobrodošlice. Nakon večere i koje čaše vina previše, druženje se pretvorilo u seks-skandal o kojem bruji Norveška.

Kako javlja norveški BT, skupini od dvanaest igrača priključile su se četiri djevojke. Svi skupa su odlučili posjetiti stadion norveškog prvoligaša Branna. Na njemu su proveli pet sati, od ponoći do pet ujutro.

Odlučili su svoj izlet zadržati u tajnosti pa su svi ugasili mobitele kako nitko ne bi snimao što se događa na travnjaku, ali su zaboravili da stadion ima videonadzor.

Klub će ih kazniti

Kamere na stadionu uhvatile su sve, od seksa s djevojkama do toga da su mnogi potpuno goli trčali travnjakom i pravili se da slave golove.

Sportski direktor Branna Jimmi Nageg Jacobson rekao je norveškim novinarima kako će klub sigurno reagirati i kazniti igrače.

"Imali smo ozbiljan razgovor s njima, jasno je da ćemo ih kazniti, ali ih ne možemo sve suspendirati. Prevelika je to skupina igrača da bismo ih izbacili iz momčadi. Možemo jednog igrača suspendirati, ali ne možemo sve", rekao je sportski direktor trenutno posljednje momčadi norveškog prvenstva.

 

Pročitajte više