RUKOMET

Podravka Vegeta uz suze do pobjede: "Saračeva banda" uvjerljivo pobijedila Sesvete

RUKOMETAŠICE Podravka Vegete u subotu su u sklopu 16. kola 1. HRL za žene protiv Sesveta upisale uvjerljivu pobjedu na gostujućem terenu. U susretu koji je obilježen sjećanjem na nedavnog preminulog trenera ekipe Zlatka Saračevića slavile su Podravkine rukometašice rezultatom 42:23.

Uoči početka utakmice održana je minuta šutnje za prerano otišlog Saračevića, a ekipa je znak za početak utakmice dočekala uz suze.

Uspomenu na legendarnog rukometaša Podravka Vegeta održavat će do kraja sezone nastupima u dresovima s inicijalima trenera Zlatka Saračevića i malenim znakom srca. Na zagrijavanju će nositi majice s natpisom na leđima "Saračeva banda" i brojem 17 koji je nosio preminuli trener. Na prednjoj strani tih majica stajat će poruka "Zauvijek uz nas" s njegovom fotografijom u srcu.

"Koprivnička je ekipa upisala još jednu prvenstvenu pobjedu, a ona je u njihovim srcima i najznačajnija i najemocionalnija u ovoj sezoni. Današnjim startom na terenu pokazale su svoju snagu i spremnost da se okrenu novim izazovima koji ih čekaju s vječnom uspomenom na trenera Zlatka Saračevića, koji je prerano otputovao u vječnost i sada im aplaudira s nebeskih tribina. S ove su se utakmice pozdravile novim pozdravom 'Svi za Sarača' koji će i u utakmicama koje slijede čuvati uspomenu na sve lijepe trenutke koje su proveli kao ekipa", navodi se na stranicama kluba.

Pročitajte više