Igraču Cibalije koji je donirao majci jetru sudac psovao majku? "Sve mi se zacrnilo"

Photo: Dubravka Petric/PIXSELL

CIBALIA i Rudeš odigrali su 1:1 u 32. kolu 1. NL. Tim je remijem zagrebački Rudeš osigurao naslov prvaka, uz već ranije osiguranu promociju, budući da njihov prvi pratitelj HNK Vukovar 1991 nije zatražio licencu za igranje u SuperSport HNL-u. Cibalia je protiv Rudeša ostala s igračem manje nakon što je sudac Ante Sočo isključio napadača Roberta Perića-Komšića u 27. minuti.

Perić-Komšić je u ožujku prošle godine životno ugroženoj majci donirao 70 posto jetre, a ubrzo nakon toga se vratio na terene. Perić-Komšić tvrdi da mu je sudac Sočo opsovao majku na utakmici protiv Rudeša, što je na kraju i rezultiralo isključenjem 24-godišnjeg napadača vinkovačke momčadi.

"Napravio sam faul na Pavkoviću i sudac Sočo dao mi je žuti karton. Nešto ranije istrpio sam i teži prekršaj, pa nije vadio kartone. To me iživciralo. Rekao sam mu: "Daj, nemoj me zajebavat, ne možeš biti takav majmun da mi za ovo daš karton", piše portal Vinkulja.

"Zacrnilo mi se pred očima"

"Sočo je na to rekao: "Jebat ću ti majku u pičku poslije, kome govoriš da je majmun?!". I dao mi drugi žuti karton. Zacrnilo mi se pred očima, ne zbog kartona, nego što mi je opsovao majku. Da mi je bilo što rekao, ništa se od ovog ne bi dogodilo. A ovo... Nema se tu što posebno objašnjavati."

Potom je nastavio: "Da mi je štogod drugo rekao, sve u redu. Ali, ovu psovku ne bih mu oprostio ni za što na svijetu. I iskreno, uopće me ne zanima koliku ću kaznu dobiti zbog ovoga. Razgovarao sam nakon utakmice s kontrolorom suđenja Svilokosom. Ne smatram potrebnim naš razgovor iznositi u javnost. I ne zanima me hoće li Sočo biti kažnjen."

Pročitajte više