Medić šakom u glavu udario Celiščaka, a prijetio je i drugim igračima Zagreba!



NOVI skandal u našem nogometu: Vedran Celiščak je za fizički napad policiji prijavio predsjednika NK Zagreb Dražena Medića! Kada su se nekoliko dana po završetku sezone predsjednik i igrač kluba našli na Medićev zahtjev, on je Celiščaku ponudio raskid ugovora. Međutim, stvari su "krenule po zlu" kada je igrač zatražio da se posavjetuje s odvjetnikom prije odluke.

Igračeva majka Marija opisala je kako je prije dvadesetak dana tekao sastanak: "Medić je Vedranu ponudio raskid ugovora kojeg je potpisao u lipnju na tri godine te isplatu tri plaće. No, kada je Vedran kazao da se sve stavi na papir, jer se želi konzultirati s odvjetnikom, Medić je kao oparen skočio sa stolca, počeo mu psovati majku, a onda ga je udario šakom u glavu i zavrnuo mu uho i ruku. Što je mom Vedranu ostalo nego odmah izaći iz prostorije i pobjeći od tog nasilnika i prostaka.", izjavila je za Sportske novosti.

Celiščak se prije odlaska Mediću savjetovao i s HNS-om, gdje su mu rekli da sve što gazda bude tražio stavi i na papir. Medić mu je predložio isplatu dvije plaće i raskid trogodišnjeg ugovora koji je potpisao prije pola godine. Medić je tada navodno doživio black out - rukom u lice udario je Vedrana i zavrnuo mu uho, kao nekom dječarcu. Slučaj je nogometaš prijavio u PU Trešnjevka, završio je na infuziji, ali i kod psihijatra!


Doznajemo da Celiščak nije primio nekoliko plaća i nalazi u nemilosti trenera Ciprića, koji ga za razliku od bivšeg stratega Luke Pavlovića, koristi za grijača klupe. Ima malog sina, i bolesnog oca, zato mu je ova situacija još teža.

Odvjetnik će liječničku dokumentaciju predočiti medijima

Celiščak je s ovim upoznao i Nogometni sindikat kojeg vode Dario Šimić i Mario Jurić, a oni su mu angažirali odvjetnika Časlava Žaju.

"Još uvijek pregledavam dokumentaciju koja je stigla u ured. Kada se čujem sa svojom strankom moći ću nešto više reći o daljnjem postupanju. Vedran je trenutno kući", rekao nam je Žaja u petak ujutro. 

Mediću nasilničko ponašanje nije strano

Medić nije bio raspoložen za komentar do zaključenja ovog teksta.

Ovo nije prvi put da predsjednik Zagreba ulazi u konfliktne situacije; prošle sezone nakon poraza od Karlovca udario je nezadovoljnog navijača ("Psovao mi je majku, to me ne zanima"), zbog prijetnji ga je prijavio bivši suradnik Ćiro Blažević, a zbog verbalnog i fizičkog napada kontrolor suđenja Miro Marijanović, tijekom susreta s Hajdukom.

Celiščak nije jedini: Medić je prijetio i drugim igračima Zagreba!

Doznajemo iz pouzdanih izvora da Celiščak nije jedini igrač kojem kasne uplate plaća. U sličnoj situaciji je i Oršulić, koji plaću navodno nije primio pet mjeseci. Medić je prijetio i drugim igračima koji su zbog dugovanja išli na HNS-ovu Arbitražu. Ivan Perlov i Miroslav Pejić iz Zagreba su ispraćeni uvredama i prijetnjama. Kada je saznao da će potražiti pomoć kod HNS-a, Medić je spomenutim igračima prijetio da će ih prebaciti u drugu momčad.

Pročitajte više