Liga prvaka

Igrao je Ligu prvaka dok su ga pljačkali. Odnijeli su medalje koje rijetki osvajaju

Foto: Guliver Image

DESNI BEK Chelseaja i reprezentacije Engleske Reece James objavio je video na kojem se vidi kako mu razbojnici pljačkaju kuću, iz koje su odnijeli sef s medaljama Lige prvaka, europskog Superkupa i Europskog prvenstva.

James je u ovoj godini s Chelseajem osvojio Ligu prvaka i europski Superkup, dok je s Engleskom bio drugi na Euru, iza Italije.

Medalje s ovih natjecanja čuvao je u sefu u svojoj kući, koju su razbojnici opljačkali ovog utorka, dok je on igrao 1. kolo Lige prvaka, u kojem je Chelsea kao domaćin pobijedio ruski Zenit (1:0).

"U noći 14. rujna, dok sam igrao utakmicu Lige prvaka, skupina kukavičkih razbojnika uletjela je u moju kuću. Uspjeli su odnijeti težak sef i staviti ga u svoj auto. U sefu su se nalazile neke osobne stvari, nakit, medalje Lige prvaka, Superkupa i Eura. Ove medalje osvojene su predstavljajući Chelsea i Englesku, a to su časti koje mi se nikada ne mogu oduzeti bez obzira na to imam li fizičke medalje da to dokažem. Ipak, apeliram na sve svoje navijače Chelseaja i Engleske da pomognu u identifikaciji i predaji ovih karakterno niskih osoba koje nikada neće moći biti mirne jer se pojavljuje sve više dokaza protiv njih. Policija, moji savjetnici i Chelsea (i mnogi drugi) stoje iza mene jer imam čvrste tragove o počiniteljima. Približavamo im se. Srećom, nitko nije bio prisutan u kući prilikom razbojništva, a ja želim svima dati do znanja da sam na sigurnom i dobro. Zaista cijenim što imam platformu da vam ispričam sve o svojoj nesreći i nadam se da ćemo zajedno uhvatiti te pojedince i iznijeti pravdu tamo gdje je potrebno", napisao je James uz objavu videa na Instagramu.

Pročitajte više