Ikona Njemačke i Bayerna: Neuer je nezahvalan i tvrdoglav

Foto: Guliver Image/Getty Images

MANUEL NEUER je na izlaznim vratima Bayerna. Njemački reprezentativni golman je odbio uvjete koje mu nude Bavarci i njemački mediji pišu kako se Neuer i prvak Njemačke ne mogu dogovoriti oko produljenja ugovora.

Problem je nastao u ponedjeljak kada se Thomas Krot, Neuerov menadžer, sastao s čelnicima Bayerna i napustio sastanak nakon tek nekoliko minuta.

Bild piše kako se nisu uspjeli dogovoriti oko novog ugovora budući da Neuerov sadašnji istječe u ljeto 2021. Neuer je navodno htio ugovor na više godina, no Bavarci su nudili kraći ugovor.

Ne prihvati li Neuer ponudu Bayerna, klub će ga prodati da bi zaradili na njemu dok ne postane slobodan igrač, a navodno je Chelsea pokazao veliki interes.

Ponašanje Neuera kritizirao je slavni Lothar Matthaus.

"U ovim teškim trenucima Neuer ne smije zaboravljati što je sve Bayern napravio za njega. Mora biti zahvalan klubu, jer uvažavanje ne može biti jednosmjerno", rekao je nekad najbolji igrač svijeta i dodao kako je Bayern nedavno zaratio s njemačkim savezom oko pozicije Neuera u reprezentaciji.

"Ne sjećam se je li bilo kojem igraču Bayern ukazao toliku količinu poštovanja, a on tvrdoglavo inzistira na dugoročnom ugovoru'', zaključila je legenda Bayerna.

Pročitajte više