EUROPA LIGA

Ikona Premiershipa: Kane ne bi ni trebao igrati protiv Dinama. Njemu tu nije mjesto

Foto: Antonio Bronic/Reuters

DINAMO je jučer s 3:0 pobijedio Tottenham na Maksimiru te s ukupnih 3:2 prošao u četvrtfinale Europa lige, a sva tri gola zagrebačke momčadi zabio je Mislav Oršić. 

Tottenham je tako šokantno ispao iz natjecanja u kojem je lovio titulu, a engleski mediji odmah su krenuli udarati po Joseu Mourinhu i njegovim igračima. 

Međutim, jedan od igrača koji se nije našao na udaru engleske javnosti bio je Harry Kane. Njega engleski mediji žale zbog toga što uopće mora igrati u Tottenhamu. Sličnog stava je i Peter Crouch, legenda Premiershipa.

"Gledam nekoga poput Harryja Kanea kako izlazi s terena i razmišljam: "On je Liga prvaka, ne bi ni trebao igrati u ovom natjecanju. On je igrač Lige prvaka, trebao bi biti tamo i razgovarati s Lewandowskim, Halandom i Mbappeom. Trebao bi biti gore s tim igračima", rekao je Crouch za Sky Sports pa dodao:

"Sada je ispao od Dinama i to je zabrinjavajuće. Son i Kane su igrači koji zaslužuju igrati na višem nivou od Europa lige. Naravno da su vjerni Tottenhamu i svi se nadamo da će i dalje biti, ali tome ne pomažu ovakve utakmice."

Pročitajte više