Ilića je skoro napalo 6 hrvatskih boraca. Za Index kaže: Oni su parizer, a ja biftek

Foto: Igor Kralj/Pixsell

DANAS smo pisali o incidentu koji se dogodio u jednoj od emisija Podcast Inkubatora. Podsjetimo, hrvatski MMA borac Đani Barbir je uletio u studio dok je u njemu bio srpski MMA borac Aleksandar Joker Ilić. Bio je u pratnji petorice ili šestorice prijatelja te je započelo prepucavanje koje je završilo na verbalnom obračunu.

Kontaktirali smo Jokera za komentar, a on je imao kratku i jasnu poruku. "Jedini komentar koji ima je onaj da se vidjelo sve i to je dovoljno, ne bih ništa dodavao. Publika neka samo procijeni tko je u pravu u ovoj priči. Ja sam biftek, a oni su parizer", rekao nam je Ilić.

Što se dogodilo?

Ilić Joker (35), jedan od najboljih i najpopularnijih srpskih MMA boraca, gostovao je u Podcast Inkubatoru. Sve je u emisiji išlo kako treba, ali je oko 13. minute ona naprasno prekinuta. Voditelj i gost su pogledali prema vratima studija, odakle su ušli nepozvani ljudi.

Kako se kasnije saznaje, riječ je o Đaniju Barbiru koji je uletio u studio s petoricom prijatelja. Barbir je također MMA borac, a on i Joker se ne podnose te se prozivaju već duže vrijeme. Barbir silno želi meč s Jokerom, a on ga dosad nije pretjerano doživljavao. No, jučer je usred frke rekao da nema problema i da će prihvatiti meč.

Pročitajte više