TRANSFERI

Iličić u emotivnom oproštaju od Atalante: Nije lako pronaći prave riječi

Foto: Profimedia

NAKON što se Atalanta emotivnom objavom oprostila od Josipa Iličića, potvrdivši tako sporazumni raskid suradnje sa slovenskim nogometašem, javio se i on sam. Njegova objava na Instagramu u istom je tonu kao i klupska, puna emocija.

"Nije lako pronaći prave riječi na oproštaju kojima bih opisao ovaj skup osjećaja i sjećanja na proživljeno u posljednjih pet godina. Bilo je to pet godina sreće, veselja i magije, ali i boli te nekad i teških trenutaka", započeo je Iličić poruku kojom potvrđuje rastanak od kluba za koji je odigrao 173 utakmice uz učinak od 60 golova i 44 asistencije.

"Hvala vam što ste me podržavali i uvijek bili uz mene. Hvala onima koji su mi bili bliski, svim navijačima, ljudima zaposlenima u klubu, treneru i suigračima. Hvala što ste mi uvijek iskazivali privrženost. Zajedno smo ispisali povijest, a povijest se ne zaboravlja. Zauvijek ćete biti u mom srcu", zaključio je poruku uz podršku klubu.

Iličić je, podsjetimo, u posljednje vrijeme bio više izvan terena nego na njemu. Klub je njegovo izbivanje opravdavao osobnim razlozima prije no što se doznalo da je depresivan. Na njega je utjecala smrt nekadašnjeg suigrača Davidea Astorija, a potom i pandemija koronavirusa koja je u Bergamu odnijela više tisuća života.

Pročitajte više